Vivian Lindholm, ihotauteihin ja allergologiaan erikoistuva lääkäri

Vivian Lindholm

ML, specialiserande läkare i hudsjukdomar
"Patientvård kräver ständig inlärning och vaksamhet"

Vivian Lindholm har flera års erfarenhet av dermatologi och arbetar förutom på Hudsjukhuset också på HUS enhet som är specialiserad i behandlingen av hudcancer. Vivian lockades av hudsjukdomarna på grund av den visuella aspekten av området, möjligheten att ställa diagnoser med ögonen och möjligheten att utföra små ingrepp med händerna.

”Jag trivs särskilt bra med att arbeta med patienter eftersom det ger mig möjlighet att träffa och hjälpa människor, men samtidigt kräver det också ständig inlärning och vaksamhet. Jag tror att det är viktigt att komma ihåg, att förutom de fysiska symtomen med sjukdomen, så är också den känslomässiga bördan som sjukdomen orsakar viktig att komma ihåg när man behandlar patienter med hudsjukdomar. Jag vill erbjuda patienterna det bästa och mest lämpliga behandlingsalternativet för varje situation.”

Vivian fokuserar på Hudsjukhuset särskilt på identifiering och behandling av hudcancer och dess förstadier – ett ämne som också kommer att vara föremål för hennes kommande avhandling. Hon undersöker gärna födelsemärken och tar gärna emot patienter med tidigare diagnostiserad hudcancer eller dess förstadium. Vivian utför korta ingrepp som frysbehandlingar eller en biopsi redan vid det första besöket. Hon utför också kirurgiska ingrepp och vissa laserbehandlingar.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

Språk

Germande
Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Priser

  • 20min 107€*
  • 30min 130€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 31,82 €, i vilken ingår Kanta-avgiften samt e-recept. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

Ihosairaala