Vivian Lindholm, ihotauteihin ja allergologiaan erikoistuva lääkäri

Vivian Lindholm

LL, Ihotauteihin ja allergologiaan erikoistuva lääkäri
”Potilastyö vaatii jatkuvaa uuden oppimista ja valppautta”

Vivian Lindholmilla on useamman vuoden kokemus dermatologian alalta ja hän työskentelee Ihosairaalan lisäksi HUSin ihosyöpien hoitoon erikoistuneessa yksikössä. Ihotautien pariin Vivianin veti toisaalta alan visuaalisuus, diagnosointi silmin katsomalla, toisaalta pienten toimenpiteiden mahdollistama käsillä tekeminen.

”Viihdyn erityisen hyvin potilastyössä, koska se antaa mahdollisuuden tavata ja auttaa ihmisiä, mutta samalla vaatii jatkuvaa uuden oppimista ja valppautta. Ihotautipotilaiden hoidossa on mielestäni tärkeä muistaa sairauden aiheuttamien fyysisten oireiden lisäksi sen aiheuttama henkinen kuorma. Haluan tarjota potilaalle joka tilanteeseen juuri siihen parhaimman ja sopivimman hoitovaihtoehdon.”

Vivian keskittyy Ihosairaalassa erityisesti ihosyöpien ja niiden esiasteiden tunnistamiseen ja hoitoon – aiheeseen, jota hänen pian valmistuva väitöskirjansakin käsittelee. Hän tekee mielellään luomitarkastuksia ja ottaa vastaan potilaita, joilla on jo aikaisemmin todettu ihosyöpä tai sen esiaste. Vivian tekee lyhyitä toimenpiteitä kuten jäädytyshoitoja tai koepalanottoa jo ensikäynnin yhteydessä. Lisäksi hän tekee leikkaus- sekä tiettyjä lasertoimenpiteitä.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • ihosyövät
  • toimenpiteet
  • luomitarkastukset
  • kryo

Kielet

Germande
Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Hinnat

  • 20min 107€*
  • 30min 130€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 31,82€, johon sisältyy Kanta-maksu ja e-reseptit. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen lisensiaatti
  • Ihotauteihin ja allergologiaan erikoistuva lääkäri
  • Ei lasertoimenpiteitä
Ihosairaala