Noora-Neittaanmaki-web-2

Noora Neittaanmäki

LT, ihotautien erikoislääkäri
“Tyytyväinen potilas on paras palkinto”

Noora Neittaanmäki on ihotautien erikoislääkäri, joka hoitaa kaikenlaisia ihosairauksia aknesta ihosyöpiin. Ajatus ihosairauksiin erikoistumisesta tuli sedän esimerkistä. Noora nauttii ihopotilaiden kanssa työskentelystä, mikä välittyy myös ulospäin. Hänet tunnetaan potilaiden keskuudessa aikaansaavana lääkärinä, joka hoitaa vaivat reippaalla otteella ja tehokkaasti.

“Nautin ihotautien hoitamisessa erityisesti työn visuaalisuudesta ja näkyvistä hoitotuloksista. Diagnostiikkaan ei aina tarvita laboratoriokokeita ja monet sairaudet voidaan parantaa kokonaan. Hienointa on, kun voin auttaa potilasta nopeasti ja hän on tyytyväinen saamaansa hoitoon.”

Lääketieteen tohtoriksi vuonna 2015 väitellyt Noora on potilastyön ohella aktiivinen tutkija, jonka akateemisen kiinnostuksen kohteena ovat erityisesti ihosyövät. Noora suorittaa parhaillaan toista erikoistumista ja hänestä on tulossa ihopatologi. Ihosairaalassa Noora keskittyy aknepotilaisiin, luomitarkastuksiin sekä ihomuutosten poistoihin jäädyttäen, leikaten ja laserilla. Myös syylän jäädytykset ja sukupuolitaudit kuuluvat hänen erikoisalaansa.

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • akne ja ihottumat
  • luomitarkastukset ja ihosyövät
  • sukupuolitaudit

Kielet

Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Hinnat

  • 20 min 99€

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

Ihosairaala