Ihosairaalan lasku- ja erämaksupalvelu

Joustoa maksamiseen Ihosairaalan lasku- ja erämaksupalvelulla

Ihosairaalan laskulla tai erämaksulla saat lisää aikaa hoitosi maksamiseen. Maksun voit hoitaa joko laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät.Luoton myöntäminen tapahtuu kassalla. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen saat sähköpostiisi  tai kotiosoitteeseesi laskun, jossa on 14 päivää korotonta maksuaikaa. Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, ei ylimääräisiä korkoja tai luottokuluja synny lainkaan.

Jos haluat joustoa talouteesi ja jakaa laskun useammalle kuukaudelle, voit laskun saatuasi valita sinulle paremmin sopivan maksuajan tai tehdä erämaksusopimuksen osoitteessa https://oma.collectorpayments.fi/. Kertaluoton avulla jaat hoitokulusi sopiviin kuukausieriin, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Saat laskun sovitulle summalle sähköpostiisi kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen.

Laskun ja kertaluoton myöntää Collector Bank AB. Kertaluoton kuukausimaksu kustakin erästä on 5€ ja erämaksun korko 15%. Todellinen vuosikorko laskettuna 1000€ esimerkkiluotolle tyypillisellä 12kk maksuajalla ja kuukausimaksut huomioiden on 30,02%. Esimerkkiostoksen kokonaissumma 12kk maksuajalla on siis 1135,93€.

Maksutavan ehdot

Lasku tai kertaluotto on mahdollinen, kun laskusi summa ylittää 20€. Maksaaksesi laskulla tai erämaksulla tarvitset myönteisen luottopäätöksen luotonmyöntäjältä Collector Bank AB:lta. Voit hakea luottopäätöstä kun olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan. Saat luottopäätöksen heti kassalla yhteystietojesi ja henkilötunnuksesi perusteella. Huomaathan, että omaehtoinen luottokielto tai salatut osoitetiedot voivat johtaa kielteiseen luottopäätökseen.

Asiakaspalvelu auttaa maksuasioissa

Mikäli sinulla on kysyttävää laskuun tai ostoksen maksamiseen liittyen, saat lisätietoja Collector Bankin asiakaspalvelusta osoitteessa http://collector.fi/asiakaspalvelu, puhelimitse 09 3158 9947 tai sähköpostitse contactcenter@collectorbank.fi

Hyvitysten ja peruutusten käsittely

Jos ostoksellesi tehdään hyvitys, välittyy tieto luotonmyöntäjälle automaattisesti. Hyvityksen voit vähentää saamasi laskun loppusummasta. Erämaksun tapauksessa hyvityksen suuruinen summa vähennetään automaattisesti erämaksusuunnitelmasi viimeisiltä eriltä. Näin saat siis hoidettua luoton sovittua nopeammin.

Jos hyvitys koskee jo maksamaasi palvelua, toimita henkilö- ja tiliyhteystietosi kirjallisesti Collector Bank Finlandin asiakaspalveluun maksun palauttamiseksi sähköpostitse contactcenter@collector.fi otsikolla Suorituksen palautus.

Tietosuoja

Käsittelemme ja tallennamme henkilötietojasi maksutapaa koskevan luottohakemuksen käsittelyyn, luottopäätöksen tekemiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja asiakaspalveluun. Tietojen rekisterinpitäjänä on Collector Payments Finland Oy. Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme käsitellä hakemuksesi. Pyydettyjen tietojen antamatta jättäminen estää hakemuksen käsittelyn. Luottohakemuksen tasapuolisen, sujuvan ja luotettavan käsittelyn varmistamiseksi luottopäätöksemme perustuu henkilöjesi automaattiseen käsittelyyn ja arviointiin. Sinulla on oikeus riitauttaa automaattisesti tehty luottopäätös ja pyytää hakemuksesi käsittelyä uudelleen manuaalisesti. Lisätietoja omien tietojen tarkistamisesta ja muista oikeuksistasi, henkilötietojen käsittelystä ja automaattisesta päätöksenteosta osoitteessa https://collector.fi/tietoa-collectorista/tietosuojasta/

Luottoehdot

Laskun ja kertaluoton myöntäjä on Collector Bank AB, Suomen sivuliike, Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki. Lisätietoja ja muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin saat osoitteesta https://oma.collectorpayments.fi

Voit tutustua laskun ja erämaksun yleisiin luottoehtoihin Ihosairaalassa tai tallentaa ne itsellesi oheisesta linkistä: yleiset luottoehdot Katso myös: vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.