Ihosairaala - koronaohjeistus

Koronatilannepäivitys: Ihosairaalan toiminta jatkuu normaalisti

Koronavirus on vaikuttanut merkittävästi koko maahan, niin myös Ihosairaalaan Toimintamme kuitenkin jatkuu normaalisti ja aikoja on nyt hyvin tarjolla. 

Mikäli olet oireeton, etkä ole ollut lähikontaktissa tartunnan saaneen henkilön kanssa, voit tulla vastaanotolle ja toimenpiteisiin normaalisti. 

Seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti ja toimimme viranomaisohjeiden mukaan. 

Oireiden kanssa ei vastaanotolle

Pyydämme potilaitamme toimimaan normaaliin tapaan: älä tule vastaanotolle, mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita tai olet ollut lähikontaktissa tartunnan saaneen henkilön kanssa. Samoin toimivat henkilökuntamme ja lääkärimme, minkä lisäksi kiinnitämme erityistä huomioita toimitilojen hygieniaan. 

Tyypillisiä oireita ovat: 

  • kuume
  • yskä
  • hengenahdistus
  • lihassärky
  • väsymys

Ethän tule vastaanotolle, mikäli sinulla on minkäänlaisia hengitystieoireita. Yli 70-vuotiaiden asiakkaiden kiireettömät asiat pyritään mahdollisuuksien mukaan hoitamaan puhelimitse. Yli 70-vuotiaiden kiireellinen hoito jatkuu normaalisti.

Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteesta löydät THL:n sivuilta. 

Lääkäriaikoja tarjolla tavalliseen tapaan 

Ihosairaala palvelee kaikissa ihotauteihin, sukupuolitauteihin ja allergioihin liittyvissä ongelmissa normaalisti ja aikoja on nyt hyvin tarjolla. Etäpäivät voivat olla hyviä hetkiä hoitaa lasertoimenpide tai ihomuutoksen poisto.
Ajanvaraukseen >

Samankaltaisia artikkeleita

Ihosairaala