Ampiainen

Testaa ampiais- tai mehiläisallergiasi hintaan 44 €

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Testaa ampiais- tai mehiläisallergiasi hintaan 44 €

Ampiaiset ja mehiläiset kuuluvat kesään. Aina kohtaaminen pörriäisten kanssa ei mene suunnitellusti ja tuloksena on kivulias pisto. Asianmukaista  varautumista pistoksiin helpottaa tieto allergiasta. Sen vuoksi tarjoamme allergiatestit ampiaisen ja mehiläisen myrkylle hintaan 44 €/kpl. Kummankin testaus yht. 88 €.

Varaa aika allergiatestiin >

Ampiaiset ja mehiläiset pistävät yleensä vain kokiessaan itsensä tai pesänsä uhatuksi. Loppukesästä ravinnon puute aiheuttaa ampiaisille ylimääräistä stressiä ja ne voivat käydä tavallista aggressiivisemmiksi.  Allergiatestillä voit varmistaa oman herkkyytesi ampiaisen ja mehiläisen pistoille ja tiedät, mitä odottaa vahingon sattuessa. Normaalisti ampiaisen ja mehiläisen myrkystä seuraa vain lievä myrkkyreaktio, jossa pistokohta turpoaa hieman ja punoittaa. Allergisen kohdalla tilanne voi olla toinen.

Pistoksesta seuraava allergisessa reaktiossa turvotus leviää usein laajalle alueelle ja sen yhteydessä voi esiintyä nokkosihottumaa sekä hengityselinten oireita. Pahimmassa tapauksessa seurauksena on anafylaktinen reaktio. Usein pistokset tapahtuvat mökillä tai retkeillessä ja erityisesti allergisen on syytä varautua  pistoksen mahdollisuuteen etukäteen, jos apua ei ole saatavilla välittömästi.

Ihosairaalassa on tarjolla laaja kirjo myös muita allergiatutkimuksia, joiden avulla allergia-asiantuntijamme selvittävät allergian aiheuttajia. Meillä pääset testeihin ilman lääkärin lähetettä ja allergiatestien tulokset postitamme kotiisi. Lisätietoa tutkimuksista saat asiakaspalvelustamme 010 4192000 tai varaamalla ajan allergologille.
Varaa aika allergiatestiin >

Allergiatutkimus Hinta Alennus
1 allergeeni (S -IgE) 53,92 € -
2 allergeeniä (S -IgE) 102,84 € -5 €
3 allergeeniä (S -IgE) 146,76 € -15 €
4 allergeeniä (S -IgE) 185,68€ -30 €
5 allergeeniä (S -IgE) 224,60 € -45 €
Seuraavat allergeenit (S -IgE) + 38.92 € / kpl -15 €/kpl
Allergiaryhmät (S -Ige-Sse) 65,64€ 

-

Allergiaryhmät (S -Ige-Sse) 58,64€ (muun tutkimuksen yhteydessä)

-7 €

Perusseulonta ja erittely yleisimmille allergeeneille (S -Ige-Pse) 162.92 € -

Ihosairaala