Kristiina-Airola

Kristiina Airola

MD, specialistläkare i hudsjukdomar och allergologi
”Ett genuint möte är en förutsättning för god vård”

Kristiina Airola är en erfaren specialistläkare i hudsjukdomar och allergologi på vars mottagning man hittar hjälp för alla slags hudsjukdomar. Kristiina är en allmän dermatolog som är särskilt intresserad av hudcancer och åtgärder samt nya läkemedelsbehandlingar. Hon är också sakkunnig inom läkemedelbranschen. Branschens mångsidighet lockade henne till dermatologin.

“Hudsjukdomar är som specialområde mycket intressant, eftersom det innehåller såväl patientarbete som åtgärder som kräver praktisk skicklighet. Många sjukdomar diagnostiseras med blotta ögat, men å andra sidan kräver åtgärderna tekniskt kunnande. Branschen utvecklas snabbt och snabba läkemedelsbehandlingar utvecklas hela tiden, vilket gör dermatologin till en enormt intressant helhet.”

Kristiina är känd som en empatisk och lyssnande läkare. Den lämpliga behandlingen hittas tillsammans via diskussioner. Patientbemötandet är Kristiinas styrka och frågor som gäller behandlingen hanteras grundligt och förståeligt så att patienten kan gå hem på gott humör och ha förtroende för sin behandling och för att tilläggshjälp finns att få vid behov.

 ”

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Hudcancer och åtgärder
  • Allmänna hudsjukdomar
  • Nya läkemedel

Språk

Germande
Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Priser

  • 20 min 122,85€
  • 45 min 220,50€

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 34,00 €, i vilken ingår e-recept. Utöver detta debiteras också en Kanta-avgift på 3,50 €. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Medicine doktor
  • Specialistläkare i hudsjukdomar och allergologi
  • Specialkompetens inom läkemedelsbranschen
  • Små åtgärder är möjliga redan vid det första besöket. Om det är fråga om borttagning av fler än ett födelsemärke eller någon annan åtgärd, boka tid per telefon 010 419 2000
Ihosairaala