Kristiina-Airola

Kristiina Airola

LT, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
“Aito kohtaaminen on hyvän hoidon edellytys”

Kristiina Airola on kokenut ihotautien ja allergologian erikoislääkäri, jonka vastaanotolta löytyy apu kaikenlaisiin ihosairauksiin. Kristiina on yleisdermatologi, joka on erityisen kiinnostunut ihosyövistä ja toimenpiteistä sekä uusista lääkehoidoista. Hän onkin myös lääkealan asiantuntija. Ihotautien pariin hänet ohjasi alan monipuolisuus.

“Ihotaudit on erikoisalana äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä se sisältää niin potilastyötä kuin kädentaitoa vaativia toimenpiteitä. Monet sairaudet diagnosoidaan silmin havainnoimalla, mutta toisaalta toimenpiteissä vaaditaan teknistä osaamista. Ala kehittyy nopeasti ja uusia lääkehoitoja kehitetään koko ajan, mikä tekee ihotaudeista valtavan mielenkiintoisen kokonaisuuden.”

Kristiina tunnetaan empaattisena ja kuuntelevana lääkärinä, jonka kanssa sopiva hoito löydetään yhdessä keskustellen. Potilaan kohtaaminen on Kristiinan vahvuus ja hoitoon liittyvät asiat käsitellään perusteellisesti ja ymmärrettävästi niin, että potilas voi lähteä kotiin hyvillä mielin luottaen hoitoonsa sekä siihen, että lisäapua on saatavilla tarvittaessa.

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Ihosyövät ja toimenpiteet
  • Yleiset ihotaudit
  • Uudet lääkkeet

Kielet

Germande
Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Hinnat

  • 20 min 122,85€
  • 45 min 220,50€

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen tohtori
  • Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
  • Lääkealan erityispätevyys
  • Pienet toimenpiteet mahdollisia jo ensimmäisen vastaanoton yhteydessä - varaathan 2 x 20 min ajan. Jos kyseessä on useamman kuin yhden luomen poisto tai muu toimenpide, varaathan ajan puhelimitse 010 419 2000
Ihosairaala