Leea Ylitalo, ihotautien erikoislääkäri

Leea Ylitalo

LT, ihotautien erikoislääkäri
“Hyvä hoito vaatii ihon kokonaisvaltaista havainnointia”

Leea Ylitalo on ihotautien erikoislääkäri, jolla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ihosyöpien diagnostiikasta ja hoidosta. Hän on ollut perustamassa TAYS:n ihotautien toimenpideosastoa ja toiminut sen pitkäaikaisena vastuulääkärinä. Erilaiset ihomuutokset, näppylät ja luomet ovatkin syy, jonka vuoksi Leea hakeutui ihotautilääkäriksi.

“Ihomuutokset ja erilaiset näppylät ovat aina kiinnostaneet minua. Diagnostiikka tehdään pitkälti katsomalla ja ihotautilääkärin on tärkeää pystyä havainnoimaan ihoa syvemmin ja kokonaisvaltaisesti. Parasta työssä ovat potilaskohtaamiset ja auttaminen. Tuumoreiden hoidossa ja leikkauksissa tuloksen näkee heti ja tietää paitsi auttaneensa sairauden kanssa, myös helpottaneensa ihomuutoksiin liittyvää huolta.”

Leea hoitaa potilaitaan kokonaisvaltaisesti. Tilanne kartoitetaan huolella ja iho tutkitaan kokonaisuudessaan, vaikka huoli kohdistuisi yksittäiseen luomeen tai ihottumaläiskään. Eri hoitovaihtoehdot käydään yhdessä läpi ennen hoidon valintaa, jotta potilas on tietoinen valittavan hoidon perusteista ja kulusta. Jatkuva kouluttautuminen ja tietynlainen nöyryys uuden tiedon edessä on Leealle tärkeää: se on edellytys, joka takaa potilaalle parhaan mahdollisen hoidon.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Ihosyöpien diagnostiikka ja hoito
  • Luomitarkastukset ja luomenpoistot
  • Kryohoidot

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 20 min 105€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen tohtori
  • Ihotautien erikoislääkäri
  • TAYS:n toimenpideyksikön vastuulääkäri 2004-2017
  • HUS:n Iho- ja allergiasairaalan toimenpideyksikkö 2018-2019
  • Yli kahdenkymmenen vuoden kokemus ihosyöpien hoidosta
  • Pienet toimenpiteet mahdollisia jo ensimmäisen vastaanoton yhteydessä. Jos kyseessä on useamman kuin yhden luomen poisto tai muu toimenpide, varaathan ajan puhelimitse 010 419 2000
Ihosairaala