Kosmetologin dermatologiset kuorinnat

Lahjaksi ihon hyvinvointia

Oletko kiinnostunut plastiikkakirurgisista hoidoista? Asiantuntijan konsultaatio nyt 0€ – varaa aika.

Lahjaksi ihon hyvinvointia

Mikä olisikaan mieluisampi lahja kuin hemmotteleva kasvohoito osaavissa käsissä? Ihosairaalan kosmetologien ja esteettisten sairaanhoitajien hoitovalikoimasta löytyy sopiva hoito jokaiselle. Anna vapaus valita ja anna lahjaksi hyvää oloa iholle! Lahjakortit myydään Ihosairaalassa toimivan ihonhoidon erikoisliike Nesin verkkokaupan kautta. 

Tutustu lahjakortteihimme verkkokaupassa >

Hemmotteleva kasvohoito

Kosmetologin kasvohoito sopii jokaiselle iästä ja ihotyypistä riippumatta. Ihon puhdistus tai kuorinta yhdistettynä ihotyypin mukaiseen kasvonaamioon ja hierontaan on rentouttava kokemus, joka hellii ihon lisäksi myös mieltä. Peruslahjakortin arvo on 109 euroa ja se oikeuttaa 90min kasvohoitoon ja -hierontaan. Verkkokokaupasta näet myös muut vaihtoehdot hajusteettomasta hoidosta geelikuorintoihin. Arvokkaammat lahjakortit antavat lisää joustoa esimerkiksi geeli- tai retinolikuorintojen toteuttamiseen tai kotihoitotuotteiden ostamiseen hoidon jälkeen.

Hoidon tarkka kulku ja käytettävät tuotteet määritellään yksilöllisesti hoidettavan tarpeiden mukaan. Kasvohoito on saatavana myös täysin hajusteettomana ja ilman hierontaa herkkäihoisia varten. Lisäksi kosmetologimme antavat ohjeita ihon kotihoitoon ja vinkkejä sopivista tuotteista.

Lahjakortit myydään Ihosairaalan yhteydessä toimivan ihonhoidon liike Nesin verkkokaupan kautta ja toimitetaan pdf-muodossa sähköpostiin. Mikäli lahjansaajan tarpeisiin soveltuu edullisempi hoito tai hoito ei tunnukaan ajankohtaiselta, voi loppusumman käyttää myös laadukkaisiin ihon kotihoitotuotteisiin. Ohjeet ajanvaraukseen saat lahjakortin mukana. Hoitoihin ja kosmetologin ajanvaraukseen voi tutustua myös sivuillamme: Lue lisää kosmetologin palveluista >
Osta lahjakortti kasvohoitoon >

Trendikäs ja tehokas mikroneulaus

Mikroneulaus on kevyt ja tehokas ihon kunnon kohentaja, joka vaikuttaa luonnollisesti ihon kollageeni- ja elastaanisäikeisiin vahvistaen sen kuntoa. Hoito soveltuu mm. ikääntyvän ihon kiinteytykseen, arpien pehmentämiseen ja ihon yleisilmeen kohentamiseen.

Mikroneulauksessa ihoon tehdään mikroskooppisen pieniä reikiä ja niiden aiheuttama mikrovaurio käynnistää ihon oman korjausreaktion samalla aktivoiden kollageeni- ja elastaanisäikeitä. Iho ikään kuin ylikorjaa mikroskooppista reikää, minkä ansiosta ihon kunto kohenee. Tuloksena on kimmoisampi iho, joka voi hyvin ja jota on helppo hoitaa. Mikroneulaukseen yhdistetään tyypillisesti mesoterapiaa, jossa ihoon imeytetään hoitavia aineita, kuten kosteuttavaa hyaluronihappoa. Mikroneulaus lisää ihon läpäisevyyttä tilapäisesti ja siten hoitavat aineet imeytyvät tehokkaasti. Kasvojen mikroneulauksen hinnan näet palvelusivultamme.
Osta lahjakortti mikroneulaukseen >

Lahjakortit myydään Ihosairaalan yhteydessä toimivan ihonhoidon liike Nesin verkkokaupan kautta. Ajanvaraus tapahtuu ottamalla yhteyttä Ihosairaalaan puhelimitse tai varaamalla aika esteettisen sairaanhoitajan maksuttomalle konsultaatiokäynnilleLue lisää mikroneulauksesta >

PRP = Lisätehoa hoitoon kehon omilla kasvutekijöillä

Platelet-Rich Plasma eli PRP-hoidot ovat viime vuosina nousseet julkisuuden henkilöiden kautta suoranaiseksi trendi-ilmiöksi. Vampyyrihoitonakin tunnetussa PRP:ssä hoidettavan verestä erotellaan kehon omia kasvutekijöitä, jotka imeytetään kasvojen iholle usein mikroneulauksen avustuksella. PRP-hoidon hinta mikroneulauksen yhteydessä on 447.64 €.  Lisää PRP-hoidosta voit lukea blogistamme >
Osta lahjakortti PRP-hoitoon >

Lahjakortit myydään Ihosairaalan yhteydessä toimivan ihonhoidon liike Nesin verkkokaupan kautta. Ajanvaraus tapahtuu ottamalla yhteyttä Ihosairaalaan puhelimitse tai varaamalla aika esteettisen sairaanhoitajan maksuttomalle konsultaatiokäynnille.

Ihosairaalan lääketieteellisiin palveluihin lahjakortteja on saatavilla ainoastaan paikan päällä.

Ihosairaala