Mikroneulaus ja PRP-hoito

Mikroneulaus ja PRP-hoito ovat kevyitä esteettisiä toimenpiteitä, joilla voidaan hoitaa ihon ikääntymisen merkkejä sekä muita esteettisiä haittoja kuten akne- ja muita arpia. Hoidot vaikuttavat luonnollisesti ihon kollageeni- ja elastaanisäikeisiin vahvistaen sen kuntoa. PRP-hoitoa on tutkittu myös hiustenlähdön ehkäisyyn. 

Sekä mikroneulausta että PRP-hoitoa varten varataan esteettisen hoitajan maksuton konsultaatiokäynti, jossa varmistetaan hoidon soveltuvuus, käydään läpi erilaiset vaihtoehdot sekä sovitaan toimenpiteen ajankohta.
Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon >

Dermapen-mikroneulaus ja mesoterapia

Mikroneulaus on tehokas tapa ihon kunnon kohentamiseen ja se soveltuu mm. ikääntyvän ihon kiinteytykseen sekä arpien pehmentämiseen. Mikroneulauksessa ihoon tehdään mikroskooppisen pieniä reikiä ja niiden aiheuttama mikrotrauma käynnistää ihon oman korjausreaktion samalla aktivoiden kollageeni- ja elastaanisäikeitä. Iho ikään kuin ylikorjaa mikroskooppista reikää, minkä ansiosta ihon kunto kohenee.

Aknearpien hoitoon mikroneulaus tarjoaa vaihtoehdon ja täydentävän hoitomuodon laserin, happokuorinnan ja etsauksen rinnalle. Se sopii kaikille ihotyypeille ilman hyperpigmentaation riskiä ja eri hoitomuotoja yksilöllisesti yhdistelemällä löytyy tehokas hoitomuoto, jolla arpia saadaan huomaamattomammiksi ja ihoa tasaisemmaksi. 

Mikroneulaukseen yhdistetään tyypillisesti mesoterapiaa, jossa ihoon imeytetään hoitavia aineita, kuten kosteuttavaa hyaluronihappoa. Mikroneulaus lisää ihon läpäisevyyttä tilapäisesti ja siten hoitavat aineet imeytyvät tehokkaasti.
Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon >

PRP-hoito

Mikroneulaukseen voidaan yhdistää myös PRP-hoito, jossa ihoon imeytetään kehon omia kasvutekijöitä. PRP tulee sanoista Platelet-Rich Plasma. Hoidossa kasvutekijää erotetaan potilaan verestä ja rikastetaan, minkä jälkeen sitä levitetään neulauksen yhteydessä ihoon. Tästä syystä maailmalla trendikkääksi kohonnutta hoitoa kutsutaan myös nimellä Vampire Facelift eli vampyyrihoito. 

Hoidolla vaikuttaa olevan ihoa nuorentava vaikutus ja päänahan alueelle tehtynä PRP-hoitoa voidaan käyttää myös hiustenlähdön ehkäisemiseen. Mikroneulauksen sijaan kasvutekijä tyypillisesti injisoidaan päänahkaan ja hoidon toteuttaa lääkäri. Hoitoa on tutkittu viime vuosina jonkin verran ja näyttöä hoidon tehostaa kertyy pikkuhiljaa.
Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon >

Teitä palvelee

Esteettinen sairaanhoitaja

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ formatTime( appointment['ApptDateTime'] ) }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ formatDate( appointment['ApptDateTime'] ) }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}