Fraktioidut laserhoidot

Fraktioitu laser on tehokas menetelmä esteettisten haittojen hoitoon. Sen avulla tehdään arpien hiontaa sekä ihon juonteiden ja ryppyjen tasoitusta.

 

Fraktioitu laser arpien hiontaan ja ikääntymismuutosten hoitoon

Leikkaavan ominaisuuden lisäksi Ihosairaalan laserista löytyy arpien hiontaan ja esteettisiin hoitoihin erinomainen fraktioitu laser -ominaisuus. Fraktioitu laser käsittelee ihoa pistemäisesti, minkä ansiosta toipumisaika on vanhempia teknologioita nopeampi.

Arpihoidoissa laserilla hiotaan arpialueet minkä ansiosta ne tasoittuvat. Hoitotulos riippuu paljon lähtötilanteesta ja siitä on hyvä keskustella etukäteen ihotautilääkärin kanssa. On myös hyvä huomata, että fraktioitu laser hoitaa n. 20% käsiteltävän alueen ihosta kerrallaan, joten optimaalinen tulos voi vaatia useamman hoitokerran.

Fraktioitu laser soveltuu myös ihon ikääntymismuutosten, kuten ryppyjen ja juonteiden hoitoon. Laser lämpövaikutuksensa avulla koaguloi käsiteltävää aluetta ja ihon pintarypyt tasoittuvat. Lisäksi laserilla on stimuloiva vaikutus ihon kollageenisynteesiin eli ihon omaan kollageenituotantoon, mikä lisää ihon kimmoisuutta.

Fraktioidun laserin avulla voidaan hoitaa mm. seuraavia esteettisiä haittoja:

  • Aknearvet
  • Viiltoarvet ja onnettomuuksien aiheuttamat arvet
  • Raskausarvet
  • Rinofyymat
  • Ihojuonteet ja rypyt
  • Ihon laserkuorinta
  • Ihon löystyminen
  • Kookkaat ihohuokoset

Miten laserhoidot toteutetaan?

Laserhoidot alkavat tyypillisesti konsultaatiokäynnillä ihotautilääkärin vastaanotolla. Laajojen aknearpien ja muiden arpeutumien laserhoito vaatii etukäteisarvion hoidon tarpeellisuudesta ja sillä saavutettavissa olevista tuloksista. Ihotautilääkärin henkilökohtaisen arvion jälkeen voit varata ajan varsinaiseen toimenpiteeseen.

Ihosairaalan lasertoimenpiteet tehdään paikallispuudutuksessa ja töihin voi usein palata heti toimenpiteen jälkeen. Tyypillisesti iho punoittaa laserin jäljiltä ja isommissa toimenpiteissä iho voi rupeutua noin viikon kuluessa toimenpiteen jälkeen. Seuraavan viikon aikana rupi irtoaa ja iho alkaa palautua.

Kaikkien lasertoimenpiteiden jälkeen tulee käyttää voimakasta aurinkosuojausta +50-kertoimella kahden kuukauden ajan pigmenttimuutosten välttämiseksi.

Varaa aika laserhoitoon >

Fraktiodut lasertoimenpiteetSairaudenhoitona (ALV 0%)Esteettisenä hoitona (ALV 24%)
Kasvot971 €1204,04 €
Suun tai silmien ympärys571 €708,04 €
Suun ympärys ja leuka671 €832,04 €
Posket771€956,04 €
Posket ja ohimot871 €1080,04 €
Laajemmat esteettiset lasertoimenpiteet---1497,04 – 1997,04 €

 

Teitä palvelee

Kirsi Isoherranen
Varaa aika

Kirsi Isoherranen

LT, ihotautien erikoislääkäri

Mari Grönroos
Varaa aika

Mari Grönroos

Dosentti, LT, ihotautien erikoislääkäri

Ville Kiiski
Varaa aika

Ville Kiiski

LT, ihotautien erikoislääkäri

Carl Kyrklund
Varaa aika

Carl Kyrklund

LT, ihotautien erikoislääkäri