kerttu-makela-2

Kerttu Mäkelä

LL, Ihotauteihin ja allergologiaan erikoistuva lääkäri
"On hyvin tärkeää, että potilaalla ja lääkärillä on yhteinen käsitys hoidon tavoitteista ja toteutuksesta."

”Innostuin ihotaudeista erikoisalana jo opiskeluvaiheessa sen monipuolisuuden ja haastavuuden vuoksi. Tällä alalla on hienoa se, että diagnoosiin voidaan usein päästä varsin nopeasti. Ihon tarkka tutkiminen sekä potilaan antama kuvaus ihottuman kehittymisestä ja oireista usein riittävät diagnoosiin pääsemiseen.”

Lääkärinä Kerttu pyrkii ottamaan huomioon potilaan tarpeet ja toiveet mahdollisimman hyvin. Hänelle on tärkeää, että potilaalla ja lääkärillä on yhteinen käsitys hoidon tavoitteista ja toteutuksesta. Tämän takia Kerttu antaa tarkat ja selkeät hoito-ohjeet takaamaan potilaan parhaat mahdolliset edellytykset ihosairautensa hoitoon.

”Tässä työssä palkitsevinta on se, kun näkee konkreettisesti potilaan ihosta, että aloitetut hoidot ovat tehonneet. Ihosairaudet usein vaikuttavat varsin laaja-alaisesti potilaan elämään, ja oireiden lievityksellä voidaan saada merkittävää parannusta potilaan elämänlaatuun.”

Kerttu on kiinnostunut sekä tavallisemmista että harvinaisemmista ihosairauksista. Erityisosaamisenaan hänellä ovat tavalliset ihosairaudet kuten atooppinen ihottuma, psoriaasi, ruusufinni sekä lievä ja keskivaikea akne. Myös sukupuolitaudit kuuluvat Kertun erityisosaamiseen. Lisäksi hän tekee pieniä toimenpiteitä kuten kryo- eli jäädytyshoitoja sekä luomen poistoja vartalon ja raajojen alueelta.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Ihottumat
  • Lievä ja keskivaikea akne
  • Luomet ja ihomuutokset
  • Sukupuolitaudit

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 20min 95€*
  • 30min 125€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 26,00€, johon sisältyy Kanta-maksu ja e-reseptit. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen lisensiaatti
  • Ihotauteihin ja allergologiaan erikoistuva lääkäri
  • Ei kasvojen alueen luomenpoistoja
  • Ei laserhoitoja