Sonja-Hahtola-web

Sonja Hahtola

LKT, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
"Hoito lähtee potilaan kokonaisvaltaisesta kohtaamisesta”

Sonja Hahtola on ihotautien ja allergologian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori. Sonja on kokenut ihotautilääkäri, joka hoitaa kaikenlaisia ihosairauksia aknesta ja atooppisesta ihottumasta ihosyöpiin ja sukupuolitauteihin. Sonjalle ensisijaisen tärkeää on potilaan kuunteleminen ja kohtaaminen, selkeä kommunikaatio, huolellinen potilaan asiaan paneutuminen sekä perusteelliset hoito-ohjeet jatkosuunnitelmineen.

Päivätyössään HUS:ssa ihotautien toimenpidepoliklinikalla Sonja diagnosoi ja hoitaa ihosyöpiä. Ihokirurgisten toimenpiteiden lisäksi myös lasten ja nuorten iho-ongelmat ovat lähellä sydäntä. Neljän lapsen äitinä Sonja osaa kohdata lapset ja nuoret, ja ymmärtää hyvin myös ihosairauksien suuren
vaikutuksen elämänlaatuun.

Sonja on pidetty lääkäri, keskusteleva ja myötäelävä, järjestelmällinen ja toimelias, ja hänelle on tärkeää, että potilas kotiutuu vastaanotolta avun saaneena.

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

Kielet

Germande
Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Hinnat

  • 20 min 128 €*
  • 45 min 205 €*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen ja kirurgian tohtori
  • Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
Ihosairaala