Tarja-Mälkönen-web

Tarja Mälkönen

LT, ihotautien erikoislääkäri
“Pitkäjänteisyys on kultaa ja hyvä hoito kantaa vuodesta toiseen”

Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri Tarja Mälkönen on psoriaasin ja vaikean atooppisen ihottuman asiantuntija, joka hoitaa laaja-alaisesti kaikenlaisia ihosairauksia. Hän toimii HUS:n Iho- ja allergiasairaalan vuodeosaston ylilääkärinä ja on mukana luomassa psoriaasin kansallisia hoito-ohjeita Käypä hoito -työryhmässä. Ihotaudeista hän kiinnostui, koska niissä ongelmaan ytimeen pääsee potilaan kanssa välittömästi.

“Ihotautien erikoisala on siitä hieno, että heti ensi hetkestä lähtien voi nähdä ongelman ja päästä pureutumaan ongelmaan ilman pitkällisiä laboratoriokokeita. Nautin myös siitä, että saan työskennellä kaikenikäisten ja -sukupuolisten kanssa ja pääsen auttamaan koko potilaiden kirjoa. Parasta on nähdä, kuinka potilaan olo helpottuu hoidon avulla, sillä iho-oireet kutinasta ihottumaan voivat tehdä elämästä todella hankalaa.”

Ihosairaudet ovat usein pitkäaikaisia ja Tarjan ohjenuorana onkin, ettei pikavoittoja ole: hoidon on oltava pitkäjänteistä ja toimittava vielä kuukausien ja vuosienkin jälkeen. Tavoitteena on parantaa potilaan oloa mahdollisimman pysyvästi tämän tilanne huomioiden. Auttamisen lisäksi Tarjaa motivoi alan kehitys potilaiden parhaaksi. Hän työskentelee aktiivisesti hoitosuositusten parissa, jotta uusin tieto saadaan tuotua käytännön työhön koko maan laajuisesti ja jotta hoito pysyy ajantasaisena ja laadukkaana vuodesta toiseen.

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 20 min 112€*
  • 30min 136,50€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

Ihosairaala