Henna-Ahomies, ihotauteihin erikoistuva lääkäri

Henna Ahomies

LL, Ihotauteihin ja allergologiaan erikoistuva lääkäri
"On tärkeää huomioida ihosairauden vaikutus potilaan elämänlaatuun."

Henna Ahomies on työskennellyt HUSin Iho- ja allergiasairaalassa erikoistuvana lääkärinä jo useamman vuoden ja väliin on kertynyt myös useampia jaksoja eri keskussairaaloissa. Ihotautien erikoislääkäriksi hän valmistuu keväällä 2024.

Ihotautien erikoisala kiehtoo Hennaa sen visuaalisuuden sekä huomattavan monipuolisuuden vuoksi: erilaisia ihosairauksia on lukuisia, joten työ pysyy mielenkiintoisena ja vaihtelevana. Ihotautien laaja kirjo myös takaa mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Ihotautilääkärin työssä Hennaa miellyttää lisäksi käsillä tekeminen, joka toteutuu monissa pienissä toimenpiteissä.

Henna tunnetaan empaattisena ja helposti lähestyttävänä lääkärinä, joka perehtyy huolella asioihin. Vastaanotollaan hän keskittyy kuuntelemaan potilasta pyrkien ymmärtämään tämän huolenaiheet mahdollisimman hyvin. Hän pitää aina mielessään myös ihosairauden suuren vaikutuksen potilaan elämänlaatuun.

”Pidän potilastyöstä, jossa saan tavata paljon erilaisia ihmisiä. Samalla saan olla välittämässä tietoa ihosairauksista sekä lieventämässä potilaiden huolia.”

Henna hoitaa kaikenlaisia ihosairauksia, kuten yleisimpiin kuuluvia aknea, ruusufinniä, atooppista ihottumaa ja psoriaasista, sekä sukupuolitauteja. Lisäksi hän tekee luomitarkastuksia ja pientoimenpiteitä, kuten luomien poistoja vartalon ja raajojen alueelta (ei kasvoilta) sekä kryo- eli jäädytyshoitoja. Henna ottaa vastaan kaikenikäisiä potilaita ja hoitaa erityisen mielellään lapsia ja nuoria.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 20 min 107 €*
  • 30 min 130 €*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

Ihosairaala