Esteettinen klinikka

Lääketieteellisiä hoitojamme täydentävät esteettiset palvelumme. Jos toivot apua ihon juonteisiin, punoitukseen, maksaläiskiin, arpiin tai ihon epätasaisuuteen, löydät avun esteettisen tiimimme ihotautilääkäreiltä ja plastiikkakirurgeilta.
Varaa aika esteettiselle klinikalle >

 

Hoitomme perustuvat aina tieteelliseen näyttöön. Käytämme mm. laserhoitoja, fotodynaamista terapiaa (PDT), kemiallisia kuorintoja, mikroneulausta, täyteaineita sekä botuliinia. Tiloissamme toimii myös ihon terveyden kauppa Nesi, josta voit ostaa ihonhoitotuotteita pisamaiselle, punoittavalle tai herkälle iholle sekä ihon rejuvenaatioon suunniteltuja paikallishoitoja.

Pistoshoidot

Pistoshoidot ovat tehokas ja turvallinen tapa ehkäistä ikääntymisen merkkejä iholla. Silmäkulmien naururypyt, suunympärysjuonteet sekä otsan sibelius-rypyt ovat tyypillisiä paikkoja, joiden muutoksia hoidetaan pistoksin. Myös poskipäiden ja ohimojen laskeutuneisiin muotoihin sekä kainaloiden liikahikoiluun löytyy apu pistoksista. Liikahikoilun hoidot luetaan tyypillisesti sairaudenhoidoksi, joten ne ovat arvonlisäverottomia.

Pistoshoitoja on kahdenlaisia: täyteainehoitoja sekä botuliinihoitoja. Asiantuntija arvioi yhdessä asiakkaan kanssa parhaan tavan edetä optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Pistoshoidot ovat luonteeltaan nopeita toimenpiteitä ja niiden tulos tulos näkyy heti ilman pitkää toipumisaikaa. Hoito voidaankin usein tehdä jo ensimmäisen vastaanottokäynnin yhteydessä. Tarvittaessa varataan erillinen toimenpideaika.
Varaa aika pistoshoitoon >

Yläluomileikkaus

Silmäluomileikkaus on hyvin yleinen, pienehkö toimenpide, jolla helpotetaan väsyneitä ja roikkuvia silmäluomia. Yläluomileikkaus eli blepharoplastia tehdään silloin, kun yläluomissa on ihoylimäärää, joka painaa ripsiä haitaten potilasta.

Yläluomien ylimääräinen iho voi aiheuttaa myös lihasjännityksiä ja päänsärkyä, kun potilas joutuu nostelemaan kulmiaan luomien keventämiseksi. Joskus ihoa on niin paljon, että luomet rajoittavat näkökenttää roikkuen silmäkulmassa näköesteenä. Tällöin leikkaus kuuluu sairaudenhoidon piiriin ja siitä saa myös Kela-korvauksen.

Silmäluomileikkauksesta ja yksilöllisestä hoitosuunnitelmasta keskustellaan aina etukäteen plastiikkakirurgin vastaanotolla. Lisätietoa yläluomileikkauksesta.
Varaa aika yläluomikonsultaatioon >

Laserhoidot: ihomuutosten poisto ja fraktioitu laserhionta

Hiilidioksidilaser on tehokas ja nopea menetelmä poistaa useita ihomuutoksia ilman tikkejä ja ilman merkittävää verenvuotoa. Lasertoimenpiteet voidaan tehdä paikallispuudutuksessa ja töihin voi palata heti toimenpiteen jälkeen.
Tutustu ihomuutosten poistoon laserilla >

 

Laserhionnan avulla hoidetaan myös vaikeita aknearpia sekä ikääntymismuutoksia, joiden hoitaminen muilla keinoin on haastavaa. Aknen arpikorjaukset sekä palovamma- ja muiden arpien korjaukset, laserhionnat, sekä rejuvenaatiohoidot onnistuvat Ihosairaalassa edistyksellisellä Ultra Pulse -fraktioidulla laserhoidolla.
Tutustu fraktioiuihin laserhoitoihin >

 

Laserhoitoja on monenlaisia ja ne räätälöidään aina potilaan tarpeen mukaan. Laserhoidon määrää aina lääkäri ja sen soveltuvuus potilaalle varmistetaan tapauskohtaisesti. Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse  010 419 2000, niin kerromme lisää.

Kemialliset kuorinnat / TCA-kuorinta

Ihon kemiallinen kuorinta on tehokas hoito niin ikääntymismuutosten kuin aknearpien kuin hoitoon. Hoidon suorittaa ihotautilääkäri ja kuorintaan käytetään trikloorietikkahappoa, jonka annetaan vaikuttaa hetki ennen sen neutralisoimista. Lue lisää TCA-kuorinnasta täältä.

TCA-kuorinta voidaan tehdä kenelle tahansa ja sen keskeiset käyttötarkoitukset ovat aknearpien silotus sekä anti-aging. Ihosairaalassa TCA-kuorintoja tekee ihotautilääkäri Leena Ackermann, jolla on pitkä kokemus kosmeettisista toimenpiteistä. Ajan voi varata suoraan verkosta ja hoitoon tulee varata tupla-aika eli kaksi peräkkäistä 20min vastaanottoaikaa.
Varaa aika TCA-kuorintaan >

Esteettisen sairaanhoitajan palvelut

Ihotautilääkäreiden ja plastiikkakirurgin palveluja täydentää esteettisen sairaanhoitajan vastaanotto, jolta löytyy laaja valikoima erilaisia ihon kevythoitoja, joiden tavoite on raikastaa ulkonäköä sekä parantaa ihon kuntoa tehden siitä helppohoitoisen. Hoitotarjonnasta löytyvät mm. Dermapen-mikroneulaus ja mesoterapia, PRP-hoidot, syväkosteutukset sekä kemialliset kuorinnat, joihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Hoitoja tarjoaa kokenut plastiikkakirurginen sairaanhoitaja Hannamari Dietz, jonka vastaanotolta saat konsultaatiota myös plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin liittyen.
Varaa aika esteettiselle sairaanhoitajalle >

Teitä palvelee

Kai Lassila
Varaa aika

Kai Lassila

LL, plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Erja Jalonen
Varaa aika

Erja Jalonen

LL, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri

Johanna Höök-Nikanne
Varaa aika

Johanna Höök-Nikanne

Dosentti, LT, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri

Leena Ackermann
Varaa aika

Leena Ackermann

LT, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri

Mari Grönroos
Varaa aika

Mari Grönroos

Dosentti, LT, ihotautien erikoislääkäri

Sari Pitkänen
Varaa aika

Sari Pitkänen

Dosentti, lääketieteen tohtori, ihotautien erikoislääkäri

Ville Kiiski
Varaa aika

Ville Kiiski

LT, ihotautien erikoislääkäri

Terttuliisa Ahokas
Varaa aika

Terttuliisa Ahokas

LL, ihotautien erikoislääkäri