TARJOUS: Luomitarkastus 49 €

Ihotautilääkärin tekemä luomitarkastus on nopea ja helppo tapa tarkistuttaa epäilyttävät luomet. Samalla ihotautilääkäri tutkii muut ihomuutokset, joihin tavallisesti ei juurikaan kiinnitetä huomiota, mutta ne ovat jopa luomia yleisempiä ihosyövän aiheuttajia. Ihosairaalan suositulla luomiviikolla tarjoamme ihotautilääkärin luomitarkastuksen hintaan 49 €. Tarjous on voimassa 25.-30.3. ja aikoja on tarjolla rajoitetusti!
Varaa aika luomitarkastukseen >

 

Tarkastus tehdään katsomalla ja dermatoskoopilla

Luomitarkastuksessa potilas riisuu vaatteensa ja lääkäri tarkastaa kaikki kehon luomet ja ihomuutokset. Tarkempaa arviointia vaativat luomet ja ihomuutokset löytyvät nopeasti ja niitä tarkastellaan lähemmin dermatoskoopilla, joka on yksi ihotautilääkärin tärkeimpiä apuvälineitä.

Tarkastuksen jälkeen ihotautilääkäri voi suosittaa koepalan ottoa epäilyttävästä luomesta tai muusta ihomuutoksesta tarkempaa diagnostiikkaa varten tai luomi voidaan poistaa kokonaan patologin tutkittavaksi erikseen sovittavalla uudella käynnillä. Poikkeavan näköinen luomi voidaan myös valokuvata seurantaa ajatellen.

Myös kosmeettisesti häiritseviä tai esimerkiksi hankausalueella sijaitsevia luomia voidaan ihotautilääkärin harkinnan mukaan poistaa potilaan niin toivoessa, vaikkei sinänsä olisikaan epäilyä luomen pahanlaatuisuudesta.

Luomitarkastus kampanjan ajan vain 49€ (normaalisti alk. 94,50€)

Luomitarkastus on Ihosairaalan kampanja, jonka tavoitteena on melanooman ja muiden ihosyöpien ehkäiseminen sekä varhainen diagnoosi. Luomitarkastus kestää vain 10 minuttia, mutta auttaa havaitsemaan vaaralliset muutokset ajoissa. Tarjous voimassa vain luomiviikolla 25.-30.3.2019.

Varaa aika luomitarkastukseen >

Teitä palvelee

Ihotautien erikoislääkäri
Varaa aika

Ihotautien erikoislääkäri

Ihotautilääkärin luomitarkastus 49 €