Aino Rönnblad, plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Aino Rönnblad

LT, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
“Pienikin asia voi olla potilaalle suuri”

Plastiikkakirurgi Aino Rönnblad on esteettisten hoitojen asiantuntija, jonka vastaanotolta löytyy apua kaikenlaisissa ulkonäköön liittyvissä kysymyksissä. Sairaudenhoidon ja esteettisten toimenpiteiden välimaastossa toimiminen on Ainolle plastiikkakirurgian parasta antia, sillä työn eri puolet tasapainottavat toisiaan.

“Plastiikkakirurgin työn parasta antia on sen monipuolisuus. Nautin siitä, että minulla on aikaa potilaalle ja pystyn keskittymään hänen ongelmaansa hänen omista lähtökohdistaan. Mikä tahansa – suuri tai pieni – esteettinen seikka potilasta itseään häiritsee, pyrin löytämään siihen häntä miellyttävän ratkaisun. Korostan aina, että potilaan kokemus ratkaisee: pienikin asia voi olla suuri.“

Aino on pidetty plastiikkakirurgi, jonka vastaanotolle on helppo tulla. Hoidon suunnittelu alkaa potilaan tarpeesta, minkä jälkeen arvioidaan hoidolla saavutettavissa olevat tulokset ja mahdolliset riskit. Yhteisen näkemyksen löydyttyä toimenpiteet hoituvat vankalla ammattitaidolla.

Ainon hoitovalikoimasta löytyvät mm. erilaiset pistoshoidot (mukaan lukien bruksismin hoito), ylä- ja alaluomileikkaukset, rasvansiirrot, vaativat luomien ja ihomuutosten poistot siirteillä ja kielekkeillä, faceliftit, rintaleikkaukset, abdominoplastiat ja rasvaimut.


Ainon saamaa asiakaspalautetta (NPS-kysely)

*Lääkäri Aino Rönnblad on aivan huippu! Asiansa osaava ja ystävällinen. Kaikki sujui moitteettomasti, kiitos!*
*Lääkärin vastaanotolla erittäin hyvä ja asiakaslähtöinen palvelu. Työskentely oli nopeaa ja sujuvaa, mutta kuitenkin asiakasta kunnioittavaa.*
*En tiedä miten voisi parantaa enempää! Asiakaskohtaaminen vastaanotolla oli lämmin, arvostava ja ammattimainen.*
*Ystävällinen ja rento toimintatapa. Olen tyytyväinen lopputulokseen.*

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Pistoshoidot: botuliini ja täyteaineet
  • Ylä- ja alaluomileikkaukset
  • Rasvansiirrot
  • Kasvojen alueen toimenpiteet
  • Vaativat luomien ja ihomuutosten poistot siirteillä ja kielekkeillä

Kielet

Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Hinnat

  • 30 min 129,50€ *

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 34,00 €, johon sisältyy e-reseptit. Lisäksi veloitetaan Kanta-maksu 3,50 €. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu Kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen tohtori
  • Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Ihosairaala