MG_8102-_MG_8102-Anne-Keinonen-1920x1080px-web

Anne Keinonen

LL, ihotautien erikoislääkäri
"Iho kannattaa tutkia kokonaisvaltaisesti"

Ihotautien erikoislääkäri Anne Keinonen hoitaa monipuolisesti perusdermatologiaan liittyviä ihotauteja aknesta syyliin ja erilaisiin ihottumiin. Hänen erityisosaamistaan on ihokirurgia ja siten luomet ja ihosyövät ovatkin lähellä Annen sydäntä. Anne on toiminut myös haavaerikoislääkärinä HUS:in iho- ja allergiasairaalassa.

“Moni potilas tulee vastaanotolle yhden iho-ongelman kanssa, mutta mielelläni tutkin koko ihon. Näin potilas saa paremman konsultaation.”

Päätyö Annella on HUS:ssa Iho- ja allergiasairaalan toimenpideyksikössä. Tämän lisäksi hän kehittää osaamistaan jatkuvasti ja parhaillaan tekee vastaanottojen ohella tutkimusta ja väitöskirjatyötä okasolusyövästä.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Yleisdermatologia
  • Luomet ja ihosyövät
  • Krooniset haavat

Kielet

Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Hinnat

  • 20 min 94€

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 31,82€, johon sisältyy Kanta-maksu ja e-reseptit. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen lisensiaatti
  • Lääketieteen väitöskirjatyö okasolusyövästä
  • Ihotautien erikoislääkäri, haavaerikoislääkärin tutkinto viittä vaille valmis
  • Pienet toimenpiteet mahdollisia jo ensimmäisen vastaanoton yhteydessä. Jos kyseessä on useamman kuin yhden luomen poisto tai muu toimenpide, varaathan ajan puhelimitse 010 419 2000
Ihosairaala