Jasmiina Vainikka, sairaanhoitaja

Jasmiina Vainikka

Sairaanhoitaja
"Rento tunnelma tekee vastaanotosta miellyttävän kokemuksen"

Ihosairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja Jasmiina Vainikka on erikoistunut erilaisiin plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin ja hoitoihin sekä niiden konsultaatioihin. Jasmiina on aiemmalta koulutukseltaan kosmetologi, mutta plastiikkakirurgian monipuolisuus ja mahdollisuudet vetivät hänet sairaanhoitajan ammattiin. Jasmiinalle onkin kertynyt kokemusta lukuisista erilaisista plastiikkakirurgisista leikkauksista, joissa hän on päässyt avustamaan alan tähtikirurgeja.

”Asiakaspalveluhenkisyys on vahvasti mukana työssäni ja hoidan asiakkaita heille parhaalla mahdollisella tavalla. Koen tärkeäksi että asiakkaalle luodaan kiireetön hetki, ja jokainen asiakas kohdataan yksilönä.” Asiakkaiden antaman palautteen mukaan Jasmiina osaa luoda vastaanotolle mukavan ja rennon tunnelman, mikä tekee toimenpiteestä miellyttävämmän kokemuksen.

Jasmiinan voi löytää Ihosairaalassa myös Nesistä, ihonhoidon erikoisliikkeestä. Nesissä hän auttaa kutakin asiakasta löytämään juuri hänen iholleen sopivimmat ihonhoitotuotteet ja toimivimmat ratkaisut yksilöllisiin iho-ongelmiin. Jasmiinalla on yli viiden vuoden kokemus ihonhoidon ja kosmetiikan parissa työskentelystä.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Esteettiset hoidot
  • Esteettiset laitehoidot
  • Plastiikkakirurgisten leikkausten suunnittelu
  • Leikkaussairaanhoitaja

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 15,78€, johon sisältyy Kanta-maksu. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Sairaanhoitaja (AMK)
  • Kosmetologi
Ihosairaala