Jasmin Hynninen, kosmetologi

Jasmin Hynninen

Kosmetologi
"Kontakti asiakkaaseen syntyy aidosta kiinnostuksesta ja välittämisestä."

Jasmin työskentelee Ihosairaalalla tehden erilaisia kosmetologisia hoitokokonaisuuksia, kasvohoitoja, kemiallisia kuorintoja, anti-age-hoitoja ja nuorisoihonpuhdistuksia. Kosmetologina Jasmin suosittelee ja auttaa valitsemaan oikeat tuotteet ja menetelmät, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Jasmin kertoo työskentelevänsä mielellään kaiken ikäisten asiakkaiden parissa. Nykyiset anti-age-hoidot saavat aikaan todella näkyviä tuloksia iäkkään kasvoissa. Rasvoittumaan taipuvainen nuoren iho puolestaan hyötyy ihonpuhdistuksesta.

“Kosmetologin työ on monipuolista ja mielenkiintoista, sillä jokainen asiakaskohtaaminen on erilainen. Työn tavoite on edistää, ylläpitää ja tukea asiakkaan ihon kauneutta ja terveyttä.“

Asiakaspalvelijana Jasmin on lämminhenkinen ja ihmisläheinen. Työote on aina ystävällinen ja asiantunteva. Hyvä kontakti asiakkaaseen syntyy aidosta kiinnostuksesta ja välittämisestä:

“Kuuntelen aina tarkasti ja kysyn kysymyksiä. Haluan tarjota parhaimman palvelukokonaisuuden henkilökohtaisesti jokaiselle asiakkaalle yksilönä, aina asiakkaan tarpeet huomioiden ja asiakkaan parhaaksi toimien.”

Jasminin mukaan mieluisinta työssä ovat ihmiskohtaamiset, joissa voi olla edistämässä asiakkaan hyvinvointia, ja näkyvät tulokset ihmisen ihossa. On tärkeää, että voi auttaa asiakasta tuntemaan olonsa hyväksi ja itsevarmaksi. 

“Tarkoituksena on tuloksellinen ihonhoito laadukkailla tuotteilla, mutta myös rentoutus ja hemmottelu ja asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Mieluisinta on nähdä rentoutunut asiakas, jolla on hoidon jälkeen kirkas, kaunis ja sileä iho.”

Siirry ajanvaraukseen >

Seuraavat vapaat ajat

Erityisosaaminen

  • Kasvohoidot
  • Anti-age-hoidot
  • Iho-ongelmien hoito

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

Faktat

  • Kosmetologi, kansainvälinen CIDESCO-tutkinto
Ihosairaala