Juha-Matti-Alakoskela-web

Juha-Matti Alakoskela

LT, ihotautien ja allergologian erikoislääkäri
“Tutkimus auttaa tunnistamaan ja ymmärtämään mekanismeja ihotautien taustalla”

Juha-Matti Alakoskela on ihotautien ja allergologian erikoislääkäri, jolla on pitkä ja monipuolinen kokemus ihosairauksista. Hänen vastaanotoltaan löytyy apu kaikenlaisiin ihosairauksiin. Juha-Matin kiinnostus ihotauteja kohtaan kumpuaa niiden monipuolisuudesta ja ihon suhteesta kehon immuunipuolustukseen. Juha-Matin erityisosaamista ovat urtikaria, erilaiset turvotukset sekä allergiat. Tohtoriksi väiteltyään Juha-Matti jatkoi kehon puolustusmekanismien tutkimista ja kiinnostui ihon ja ihosairauksien suhteesta immuunipuolustukseen.

”Palkitsevinta ihotautilääkärin työssä on sairauksien diagnosointi ja niihin liittyvä selvittelytyö, jonka ansiosta voin löytää potilaalle toimivan hoidon ja auttaa häntä. Ihotaudit ovat mielenkiintoinen ala, sillä immuunipuolustuksen rooli eri ihotaudeissa on usein merkittävä. Ihotautien ja immuunipuolustuksen välisiä vuorovaikutussuhteita tutkimalla pääseekin käsiksi mekanismeihin, joilla ihotaudit kehittyvät. Sitä kautta löytyy sairauden juurisyy ja sitä kautta oikea hoito.”

Juha-Matti on perusteellinen lääkäri, joka hoitaa potilaitaan yhteisymmärryksessä keskustellen. Hänelle on tärkeää, että potilas tietää miksi mitäkin hoitoja käytetään ja miten niiden on tarkoitus vaikuttaa sairauteen. Ymmärrys hoidosta ja luottamus lääkäriin tekevät hoitoon sitoutumisesta helpompaa, mikä heijastuu myös hoitotuloksiin.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • urtikaria eli nokkosihottuma
  • turvotukset
  • allergiat

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • 20 min 93€ / 104,50€ kela-korvaus ja poliklinikkamaksu huomioiden
  • 30 min 125€ / 133,50€ kela-korvaus ja poliklinikkamaksu huomioiden
  • Mahdolliset tutkimukset ja toimenpiteet toteutuneen mukaan.

Faktat

  • Lääketieteen tohtori
  • Ihotautien ja allergologian erikoislääkäri