Sairaanhoitaja Riikka Sario

Riikka Sario

Sairaanhoitaja
"Esteettiset hoidot suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, asiakkaan toiveita kuunnellen"

Riikka Sario on kokenut sairaanhoitaja ja avustaa laajalti Ihosairaalan toimenpiteissä, olipa kyseessä sairaudenhoito tai puhtaasti esteettinen toimenpide. Riikka hoitaa plastiikkakirurgisten hoitojen maksutonta konsultaatiota sekä suorittaa kevyitä esteettisiä hoitoja, kuten laserkarvanpoistoa, mikroneulausta ja päivänvalo-PDT:tä. Riikalle voit varata ajan myös syylien jäädytykseen, liikahikoilun iontoforeesihoitoon ja toimenpiteen jälkeiseen ompeleiden poistoon.

“Koen esteettiset toimenpiteet ja ihosairauksien hoidon hyvin tärkeinä, sillä niillä on suuri vaikutus itsetuntoon ja elämänlaatuun. Parasta on nähdä tyytyväinen potilas, joka on saanut avun häntä vaivanneeseen asiaan. Avun löytämiseksi on olemassa valtava määrä vaihtoehtoja ja tärkeää onkin löytää jokaiselle se oma oikea hoito.” 

Riikan konsultaatio lähtee potilaan kokemuksesta eikä mikään asia ole liian pieni, jos se painaa mieltä. Riikan vastaanotolla potilas saa näkemystä omaan, yksilölliseen tilanteeseensa ja tavoitteena on realistinen kuva mahdollisesta lopputuloksesta ennen hoitojen aloittamista.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Esteettiset hoidot
  • Mikroneulaus
  • PRP-hoidot
  • Päivänvalo-PDT

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • Maksuton konsultaatio 20 min
  • Toimenpiteet kts. hinnasto*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 26,00€, johon sisältyy Kanta-maksu ja e-reseptit. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Sairaanhoitaja