Satu Karlsson 2021

Satu Karlsson

Esteettinen sairaanhoitaja
“Ihon hyvinvointi näkyy ja tuntuu elämänlaadussa”

Satu Karlsson on esteettinen sairaanhoitaja, jonka erityisosaamista ovat plastiikkakirurgiset toimenpiteet ja erilaiset esteettiset hoidot. Sadulla on pitkä kokemus alalta ja hänet tunnetaan taitavana ja empaattisena hoitajana, jonka vastaanotolta saa yksilöllistä konsultaatiota esteettisistä ja plastiikkakirurgisista toimenpiteistä. Tavoitteena on löytää asiakkaan omaan tilanteeseen sopiva hoito. 

”Esteettiset hoidot ovat sydäntäni lähellä, sillä niillä on suuri vaikutus potilaan itsetuntoon, ihon helppohoitoisuuteen ja siten elämänlaatuun. Nautin siitä, kun saan kuunnella asiakasta ja pystyn auttamaan häntä näkyvin tuloksin. Pitkään plastiikkakirurgien kanssa työskennelleenä ja potilaita konsultoineena tunnen erilaiset hoitovaihtoehdot ja niiden avulla saavutettavat tulokset. Kokemukseni avulla pyrin löytämään asiakkaalle sopivan vaihtoehdon juuri hänen tilanteensa huomioiden.”

Satu hoitaa Ihosairaalassa esteettisten hoitojen maksutonta konsultaatiota, avustaa plastiikkakirurgeja sekä suorittaa kevyempiä esteettisiä hoitoja, kuten mikroneulausta ja karvanpoistoa laserilla. Hänen vastaanotoltaan löytyy kokemusta ja näkemystä, joiden perusteella ohjataan oikean asiantuntijan hoitoon.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Esteettiset hoidot
  • Plastiikkakirurgisten toimenpiteiden konsultaatio
  • Karvanpoisto laserilla
  • Syylien jäädytys

Kielet

Englishen
Finnishfi

Hinnat

  • Maksuton konsultaatio 20min 0€
  • Toimenpiteet kts. hinnasto*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 13,00€, johon sisältyy Kanta-maksu. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

Ihosairaala