Terttuliisa-Ahokas-web

Terttuliisa Ahokas

LL, ihotautien erikoislääkäri
“Palkitsevinta on, kun hoidon tulos näkyy potilaan itsetunnossa.”

Ihotautien erikoislääkäri Terttuliisa Ahokas kuuluu Ihosairaalan kokeneimpaan kaartiin. Hän on hoitanut ihopotilaita vuodesta 1972 alkaen ja mittavaan asiantuntijauraan on mahtunut niin ihotautipoliklinikan ylilääkäriyttä kuin Lääkäriliiton valtuuskunnan puheenjohtajuuttakin. Terttuliisa kuvailee itseään yleisihotautilääkäriksi, joka hoitaa erityisesti nuoria ja ikääntyviä potilaita. Yksittäisistä sairauksista lähimpänä sydäntä on akne.

“Olen aina ollut huolehtivainen ja varmaan juuri tuon luonteenpiirteeni takia hakeuduin aikanaan lääkäriksi. Sama auttamisen palo ja halu jakaa omaa osaamista sitä tarvitseville on edelleen tärkein motiivi työnteon jatkamiselle. Iho on näkyvä ja tuntuva osa ihmistä ja siksi ihotautien hoitoon liittyy voimakkaasti myös psykologinen puoli. Tärkeimmät hetket ovat niitä, kun muutamassa kuukaudessa näen valtavan muutoksen parantuneen ihon lisäksi myös potilaan olemuksessa ja mielialassa.”

Terttuliisa tunnetaan avoimena ja keskustelevana lääkärinä, joka huolehtii potilaistaan ja selittää asiat ymmärrettävästi niin kuin ne ovat. Ihotautien diagnosointi on pitkälti kokemusperäistä ja tapahtuu usein nopeasti, etenkin Terttuliisan kokemuksella. Potilaan on tärkeä pysyä kyydissä mukana ja ymmärtää sairauttaan sekä sitä, miten hoito tapahtuu. Terttuliisa pitää huolen, että potilas tulee kuulluksi ja tietää koko ajan missä mennään.

 

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • - akne
  • - nuorten ihotaudit
  • - ikääntyvä iho
  • - hyaluronihappohoidot

Kielet

Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Hinnat

  • 20 min 99,75€
  • 30 min 115,20€

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 31,82€, johon sisältyy Kanta-maksu ja e-reseptit. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Lääketieteen lisensiaatti
  • Ihotautien erikoislääkäri
Ihosairaala