Tuija Sarkkinen

Tuija Sarkkinen

Luomihoitaja, toimenpidesairaanhoitaja
“Me hoitajat teemme työtämme lämmöllä ja sydämellä.”

Luomitarkastuksessa hoitaja tarkastaa potilaan toivomuksesta joko yksittäisiä luomia tai koko ihon.

Tuija Sarkkisella on lähes kymmenen vuoden kokemus luomihoitajana työskentelystä. Hän pitää Ihosairaalassa itsenäistä vastaanottoa. Tuija muistuttaa hoitajan työn olevan aina asiakaslähtöistä.

“Me hoitajat teemme työtämme lämmöllä ja sydämellä. Asiakas on aina tervetullut vastaanotolle, vaikka vain pieni asia huolettaisi.”

Luomitarkastus on nopea ja vaivaton toimenpide. Tyypillisesti potilas toivoo kaikki luomet tarkastettaviksi, jolloin hoitaja käy ne läpi dermatoskoopilla. Se valaisee ja suurentaa tutkittavan alueen, jolloin nähdään ihon pintakerrosta syvemmälle. Samalla tutkitaan, minkä tyyppisiä luomia iholta löytyy ja vaatiiko jokin luomi tarkempaa seurantaa tai lääkärin kannanottoa.

Luomihoitajan vastaanotolta saa myös neuvoja ihon hoitoon. Voit kysyä ohjeita ihon suojaamiseen auringolta ja saat neuvoja ihon omaseurantaan: mihin luomien piirteisiin kannattaa kiinnittää huomiota ja milloin on syytä hakeutua tarkastukseen.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Erityisosaaminen

  • Ihotarkastukset
  • Luomien tarkastukset
  • Ihon hoitoon liittyvä neuvonta

Kielet

Finnishfi

Hinnat

  • Luomitarkastus 49€*

*Vastaanoton hintaan sisältyy käytetyn vastaanottoajan lisäksi myös asiantuntijan potilastietojärjestelmiin tekemät kirjaukset ja tutustuminen mahdollisiin esitietoihin. Vastaanottokäynnin hinnan lisäksi veloitetaan poliklinikkamaksu 13,00€, johon sisältyy Kanta-maksu. Vastaanotolla mahdollisesti tehdyt tutkimukset ja toimenpiteet laskutetaan erikseen. Hinnoissa ei ole huomioitu kela-korvausta. Voit tutustua hinta-arvioihin hinnastostamme.

Faktat

  • Toimenpidesairaanhoitaja
  • Luomihoitaja
Ihosairaala