MG_8102-_MG_8102-Anne-Keinonen-1920x1080px-web

Anne Keinonen

MD, specialist i dermatologi
"Huden bör undersökas som helhet"

Specialistläkaren i hudsjukdomar Anne Keinonen behandlar mångsidigt hudsjukdomar anknutna till basdermatologi, allt från akne till vårtor och olika slags utslag. Hennes specialkompetens är hudkirurgi och därmed ligger födelsemärken och hudcancer nära till hennes hjärta. Anne har också fungerat som sårspecialist på HUS hud- och allergisjukhus. ”Många patienter kommer till mottagningen med ett enda hudproblem, men jag undersöker gärna hela huden. På så sätt får patienten en bättre konsultation. ”Sitt huvudarbete har Anne på åtgärdsenheten på HUS Hud- och allergisjukhus. Utöver detta utvecklar hon sin kompetens kontinuerligt och utför parallellt med mottagningarna forskning och skriver en doktorsavhandling i epitelcellscancer.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Allmän dermatologi
  • Födelsemärken och hudcancer
  • Kroniska sår

Språk

Englishen
Finnishfi
Swedishsv

Priser

  • 20 min 94€

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 31,82 €, i vilken ingår Kanta-avgiften samt e-recept. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • Medicine licentiat
  • Medicinsk avhandling om skivepitelcancer
  • Specialist i dermatolog, nästan färdig specialist på sår
  • Små ingrepp möjliga redan vid första mottagningen. Vid borttagande av fler än ett födelsemärke eller vid övrigt ingrepp, boka tid på tfn 010 419 2000
Ihosairaala