Annemari Grann, plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Annemari Grann

ML, specialist i plastikkirurgi
"Även små saker är lika viktiga som större bekymmer"

Annemari Grann, specialist i plastikkirurgi, är också utbildad tandläkare och är van vid att arbeta på ett mångsidigt sätt inom området huvud, ansikte och hals. Som plastikkirurg har hon särskilt erfarenhet av behandling av medfödda missbildningar i huvud och ansikte. I sitt arbete vid HUS Läpp- och gomspaltcenter utför hon många slags ansiktskorrigeringar.

Behandling av sjukdomar och estetiska frågor kombineras på många sätt i Annemaris arbete, och hon tycker att det är en del av tjusningen med plastikkirurgi. ”Inom det här området får man för varje patient använda hela sin kompetens för att bedöma situationen och välja behandlingar så att resultatet blir individuellt övervägt och optimalt.”

Annemari är känd för att vara en expert som det är lätt att närma sig, omsorgsfull och noggrann och för vilken tillit är av största vikt i patientrelationen. Hon är lyhörd för kundens behov och önskemål – även små saker är lika viktiga som större bekymmer. Behandlingsalternativen gås igenom och det lämpligaste väljs alltid tillsammans med kunden. Annemari tycker därför att det mest givande i arbetet är goda och förtroendefulla patientrelationer och kunder som är nöjda med de önskade resultaten.

På Hudsjukhuset utför Annemari bl.a. operationer av övre och nedre ögonlock, ingrepp i ytterörat såsom korrigering av utstående öron, fettransplantationer, ärrkorrigeringar, olika injiceringsbehandlingar samt borttagning av födelsemärken och andra hudförändringar på hela kroppen. Hon behandlar också gärna barn och ungdomar.

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Operationer av övre och nedre ögonlock
  • Ingrepp i ytterörat såsom korrigering av utstående öron
  • Ärrkorrigeringar
  • Fettransplantationer
  • Injiceringsbehandlingar

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

  • 30min 131,25€*
  • 60min 210,00€*

Allmän pI priset för mottagningen ingår förutom själva mottagningstiden, dessutom utförandet av alla skriftliga anteckningar som specialisten gör i journalerna, samt den tid som krävs för att bekanta sig med eventuella förhandsuppgifter. Förutom själva mottagningsavgiften debiteras en poliklinikavgift på 31,82 €, i vilken ingår Kanta-avgiften samt e-recept. Eventuella undersökningar och ingrepp som utförs på mottagningen debiteras separat. FPA-ersättningen är inte beaktad i prisena. Du kan bekanta dig med diverse kostnadsuppskattningar på vår prislista.

Fakta

  • ML, specialist i plastikkirurgi
  • Tandläkare
Ihosairaala