Jasmin Hynninen

Jasmin Hynninen

Kosmetolog

Jasmin arbetar med olika kosmetiska behandlingshelheter, ansiktsbehandlingar, kemisk peeling, anti-aging-behandlingar och hudrengöring för ungdomar vid Hudsjukhuset. Som kosmetolog rekommenderar och hjälper Jasmin att välja rätt produkter och metoder, som alltid anpassas efter kundens behov.

Enligt Jasmin gillar hon att arbeta med klienter i alla åldrar. Dagens anti-aging-behandlingar ger verkligen synliga resultat i ansiktet hos äldre. Unga människor kan däremot dra nytta av att låta rengöra huden, som lätt blir fet.

”En kosmetologs arbete är mångsidigt och intressant, då varje kundmöte är annorlunda. Målet med arbetet är att främja, underhålla och stödja en vacker och hälsosam hud.”

Som kundserviceperson är Jasmin varmhjärtad och människonära. Hennes arbetssätt är alltid vänligt och sakkunnigt. En god kontakt med kunden föds av genuint intresse och äkta omtanke:

”Jag lyssnar alltid noga och ställer frågor. Jag vill erbjuda det bästa individuellt anpassade servicepaketet till varje klient, alltid ta hänsyn till hens behov och agera i hens bästa intresse.”

Enligt Jasmin är det trevligaste på jobbet de mänskliga mötena, där hon kan främja klientens välbefinnande och synliga resultat på personens hud. Det är viktigt att kunna hjälpa kunden att må bra och känna sig trygg. 

”Målet är effektiv hudvård med kvalitetsprodukter, men också avkoppling och välbefinnande och kundens övergripande välbefinnande. Det finaste är att se en avslappnad klient med ljus, vacker och slät hud efter behandlingen.”

Nästa lediga tider

Det finns inga lediga tider just nu. Kontrollera situationen senare eller välj en annan expert.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment['location_name'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Specialkompetenser

  • Ansiktsbehandlingar
  • Anti-age behandlingar
  • Hudproblem behandlingar

Språk

Englishen
Finnishfi

Priser

Fakta

  • Kosmetolog
Ihosairaala